Sniping & Degustare la Chateau Cojusna

Sniping & Degustare la Chateau Cojusna

Prima parte a zilei o veți petrece activ, la Sniping Club în apropierea Chișinăului. Aici veți practica tragerea din arme de foc în standuri și de la distanțe lungi. Activitatea se poate transforma într-o mica competiție dintre participanți, pentru a o face mai interesantă. După adrenalina și emoțiile trăite, veți continua ziua la vinăria Chateau Cojușna, construită în stil vânătoresc. Veți avea un prânz sățos și o degustare profesională de vinuri Chateau Cojușna.

Itinerar

 • Transfer din Chisinau in Radeni
 • Tragere din arme de foc la Sniping Club
  Se vor practica trei tipuri principale de discipline:
  – tragere practică
  – tragere în standuri
  – tragerea la distanţă lungă, de înaltă precizie

  Aceasta experienta este pentru cei care vor sa iasa din zona de comfort, care au nevoie de un impuls de energie si adrenalina. La sfarsitul activitatii se vor oferi cadouri pentru cei mai activi.
 • Pauza de cafea
 • Transfer din Radeni in Cojusna
 • Pranz, degustare de vin si excursie la Vinaria Cojusna
  Vinaria Cojusna, cunoscuta si sub numele Migdal-P, este una din acele vinarii care trebuie descoperite. Atmosfera unei cetati 1ractice, butoaie mari de 12 tone și tradiționale barriquri, aroma divina a congnac-urilor. Trecind in galeriile subterane gasim o colectie deosebita a vinului de desert Marasala, un soi care 1ractice nu se mai întâlnește azi. Dupa excursie va avea loc degustarea a 5 tipuri de vinuri si pranzul cu bucate traditionale.
 • Transfer din Cojusna in Chisinau
Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment