Experienta exclusiva gastronomica

Experienta exclusiva gastronomica

Veti avea o experienta exclusiva delectandu-se cu gusturile speciale din Moldova. Veți face cunoștință cu gustul caviarului cu vin spumant brut la Complexul Sturgeon Aquatir din Transnistria. La fabrica de divinuri Kvint, veți avea posibilitate să gustați și să faceți diferența între gusturile divinurilor de la 10 la 30 de ani asociat cu ciocolata. Iar seara, veti participa la o adevărată experiență gastronomică la Castel Mimi, unde rețetele tradiționale sunt asociate cu tendințe moderne.

Itinerar

 • Transfer din Chisinau la Bulboaca
 • Excursie si degustare de caviar la Fabrica de sturioni Aquatir
  În Tiraspol este una dintre cele mai mari incubatoare de pește din Europa. Fabrica este echipată cu cele mai noi tehnologii, iar peștele poate ajunge la dimensiunea unui om. Veți avea ocazia să vedeți cum sunt produse unele dintre cele mai scumpe delicii culinare - caviarul. După excursie veți gusta 3 tirpuri de caviar negru acompaniat cu vin spumant brut, iar ghidul va explica cum trebuie să gustați caviarul pentru a-I descoperi cît mai bine gustul.
 • Tur panoramic in Tiraspol
  Tiraspolul își are începuturile ca urmare a „ukazului” Ecaterinei a II, care hotărăște să întărească linia „nistreană de fortificații”, din cauza deselor confruntări cu Imperiul Otoman. Orașul a cunoscut de-a lungul istoriei diverse administrații – țaristă, bolșevică, românească și sovietică, ceea ce și-a lăsat amprenta asupra aspectului estetic al urbei.
 • Pranz la Restaurantul Kumaniok
  Acest restaurant nu este doar un loc pentru a savura bucate, el a devenit o adevarat locatie turistica, datorita anturajului rustic si bucatelor specifice locului.
 • Excursie si degustare de cognac la vinaria KVINT
  Fondată în 1897, compania este cea mai veche întreprindere cu activitate neîntreruptă din regiune. Este o companie producătoare de coniacuri, vinuri și vodcă. După vizita liniei de producție, veți avea posibilitate să gustați și să faceți diferența între gusturile divinurilor de la 10 la 30 de ani asociate cu diferite tipuri de ciocolata.
 • Transfer din Tiraspol la Bulboaca
 • Degustare de vin si bucate asociate la Castel Mimi
  Castelul Mimi este inclus în prezent printre cele mai frumoase capodopere arhitecturale din lumea vinului. Aici veți simți o adevărată experiență gastronomică unde rețetele tradiționale sunt asociate cu tendințe moderne.
 • Transfer din Bulboaca la Chisinau
Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment